Ardea  Mediation

  

-    If you’re falling off a cliff, you may as well

 try to fly. You have nothing to lose -

Captain John Sheridan

     

 

Stationsweg 42

1815 CC, Alkmaar

Tel: 0655 320 899                                                                                                                                          PRINT PAGINA

info@ardea-mediation.nl                                                                                 

 

 

Over Ardea Mediation
Ardea Mediation is door Marjoleine Kaaij – de Boer  opgericht uit enthousiasme, inspiratie en verwondering. Er zijn zoveel conflicten op de wereld waar niemand op zit te wachten. En waarvan men zich achteraf afvraagt waar het ook alweer over ging. Met Ardea Mediation wil ik een bijdrage leveren aan verbeteren van communicatie in conflictsituaties.

 

Over mij
In mijn zoektocht naar balans heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Daarbij heb ik door middel van zelfstudie aan veel stromingen mogen proeven om uiteindelijk mijn hart te verliezen aan de bemiddeling van conflictsituaties bij mensen. Mijn interesse voor de politiek en sociologie (Politicologie/UvA 1993),  biologie van het lichaam en het helpen van mensen (Voeding en Diëtetiek/ HvA 1994-1998) en Nederlandse regelgeving  (Rechten/UvA 1998-1999 en OU 2005 – 2008) zijn naar mijn gevoel samengekomen in het vak Mediator (BGL 2009). Ook het zien opgroeien van mijn twee kinderen, het in stand houden van een goede relatie en het hebben van een eigen bedrijf (Meditool 2005-2008) hebben bijgedragen aan de persoon die ik nu ben.

 

Als mediator staan vertrouwelijkheid, onpartijdigheid en deskundigheid centraal. Ik heb mijn opleiding gedaan bij een organisatie die goedgekeurd is door het Nederlands Mediation Instituut (NMI) en voel mij verbonden aan de voor NMI leden geldende gedragsregels en bijscholingsstructuur. Momenteel ben ik door onduidelijkheid over lidmaatschap echter niet meer officieel verbonden aan het NMI.

 

In mijn aanpak richt ik mij vooral op het naar boven halen van de belangen en mogelijkheden. Ik zet mij in om de communicatie tussen partijen weer op een positief spoor te krijgen.